19.02.2021.
Mladost ostvarila ubedljivu pobedu nad Vršcem
 
Mladost ostvarila ubedljivu pobedu u utakmici sa Vršcem


Fantastična pobeda naših prvotimaca nad ekipom KK Vršac, rezultatom 116:91, nastavlja odličan niz trijumfa našeg tima u mečevima Košarkaške lige Srbije. Sa 20 pobeda i jednim porazom, Mladost u ovom stadijumu takmičenja stoji ubedljivo na vrhu tabele.


Utakmica je otvorena sa blagom prednošću protivnika u prvim minutima prve četvrtine, ali čim je naš tim uspeo da se malo razigra i preuzme vođstvo, prednost u poenima za naše prvotimce je kontinualno rasla i do preko 30 poena na početku poslednje četvrtine. Gostujuća ekipa jednostavno nije mogla da pruži otpor stabilnom i razigranom timu naših košarkaša.


Najveći broj poena za našu ekipu su postigli Drechsel (20 poena), Belić (18 poena), Gombauld (16 poena), Mitchell (14 poena) i Igbanu (11 poena). Tanasković je ostvario 6 skokova, Drechsel 7 asistencija i Belić 1 blok. Iz redova ekipe KK Vršac najviše poena je postigao Peterson (21 poen), Janjić (19 poena), i Živanović i Simić (11 poena).


Zahvaljujemo se ekipi KK Vršac na fer i korektnoj igri. U narednom susretu očekuje nas gostovanje ekipi Novog Pazara u ponedeljak 22.2.2021. u 16 časova. Izvor KK Mladost #KLSRB