06.02.2021.
OKK Beograd dočekuje ekipu Zlatibora
 
OKK Beograd dočekuje ekipu Zlatibora, cilj nova pobeda  


Ekipa OKK Beograda će u nedelju na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Zlatibora u okviru 20. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.  


Utakmicama 20. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Zlatibora. Meč u hali 'Mega Factory' igra se u nedelju 07. februara 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.  


Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda i dvanaest poraza. U prethodnom kolu su kao gosti nakon produžetka savladali ekipu Kolubare, a meč je završen rezultatom 91:102. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda i tri poraza, uz dva neodigrana susreta. U prethodnom kolu su bili slobodni zbog odlaganja utakmice sa Slobodom. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u Čajetini završen je trijumfom OKK Beograda rezultatom 80:82.  


Prvotimac plavo-belih Vladan Musić se prisetio trijumfa nad istom ekipom u prvom delu sezone i istakao da njegov tim ima prednosti koje je neophodno iskoristiti kako bi se ponovio taj uspeh:  


U prošlom kolu smo posle velike borbe došli do važnih bodova. U Lazarevcu smo izuzetno timski igrali i borili se, i kada smo gubili velikom razlikom i kada smo ušli u dodatnih pet minuta. U nedelju igramo sa Zlatiborom, ekipom protiv koje smo odigrali sjajnu utakmicu u prvom delu sezone i stigli do pobede u poslednjim sekundama. Imaju dobar tim, sa dosta iskustva, ali mi moramo da iskoristimo naše prednosti, a to su mladost i glad za pobedama. Moramo biti fokusirani svih 40 minuta i smanjiti greške na minimum. Izvor OKK Beograd #KLSRB