05.02.2021.
POKAZATI KARAKTER
 
Tri uzastopna poraza nakon trijumfa u Kraljevu ponovo su stavila u nezavidnu poziiju košarkaše Metalca u borbi za opstanak u prvoligaškoj konkurenciji. Nakon poslednjeg protiv Dunava koji je svima teško pao u valjevskom taboru sedam dana kasnije čeka ih susret protiv komšija iz Lazarevca. 


Ekipa Kolubare do sada je upisala dva trijumfa više od pulena Vladimira Đokića, a pored trijumfa u međusobnom duelu u prvom delu sezone u sastavu ima nekoliko iskusnijih pojedinaca koji će pokušati da se iskupe za nešto slabije izdanje protiv OKK Beograda u prethodnoj rundi.


Ipak, ukoliko žele da ostanu u Košarkaškoj ligi Srbije Valjevci bi morali da trijumfuju na duelima na svom parketu do kraja sezone, a dobroj partiji nada se i krilni igrač Metalca Luka Jovanović. 


Čeka nas težak meč protiv ekipe Kolubare koja ima nekoliko iskusnih pojedinaca poput Simića i Vuletića. Na nama je da ponovimo partiju iz prošlog kola protiv Dunava, ali bez pada u zaršnici odnosno pokažemo karakter nakon poraza koji nam je teško pao. Već smo na primer protiv Napretka iz Aleksinca pokazali da možemo da se izvučemo iz teških situacija i nadam se da će to i u subotu biti slučaj. Ovaj meč nam je izuzetno značajan u borbi za opstanak.


Puleni Vladimira Đokića će biti jači za Vladimira Radomirovića koji nije nastupao u prethodnoj rundi, a pod znakom pitanja je nastup Stefana Sinoveca. Izvor KK Metalac #KLSRB