29.01.2021.
Želja za revanšom
 
Ako su pred duel protiv Vojvodine mogli da kažu da nemaju šta da izgube košarkaši Metalca u novoj rundi KLS-a sigurno će imati motiva na pretek da nakon Kraljeva dođu do novog "brejka"koji bi im povećao šanse za opstanak u ligi. Puleni Vladimira Đokića gostuju ekipi Dunava koja ih je savladala na startu sezone, pa će i želja za revanšom sigurno biti prisutna protiv rivala koji baš kao i Valjevci ima šest pobeda.


Košarkaši Metalca će na ovom susretu biti jači za jednog od lidera ekipe Zorana Paunovića, čiji je poenterski učinak itekako falio u periodu iza nas.


Mislim da su momci poslednjih nekoliko utakmica dali maksimum, i pored toga što im nije bilo lako zbog teškog rasporeda i povreda. Čeka nas duel protiv Dunava, ekipa koja je slavila u Valjevu u prvom delu sezone i nadam se da ćemo se pokazati u što boljem svetlu kako bismo se revanširali. Dobro smo trenirali ove sedmice, i mislim da uz prepoznatljivu energiju i agresivnost možemo do pobede. Nema dilema da će do kraja sezone biti zanimljiva borba za opstanak, a moje mišljenje je da će presuditi upravo susreti protiv direktnih rivala koji se nalaze u donjem delu tabele - mišljenje je beka Metalca.


I pored toga što se činilo da će Valjevci konačno biti kompletni na ovom meču zbog povrede kolena verovano će izostati Vladimir Radomirović, koji se požalio na bol na jednom od poslednjih treninga. Izvor KK Metalac #KLSRB