15.01.2021.
DINAMIK GOSTUJE SLOGI
 
KK Dynamic Vip Pay gostuje Slogi koju je savladao ubedljivo u prvom delu prvenstva 111:73. Dorćolci na put idu oslabljeni neigranjem najboljeg asistenta lige, najboljeg skakača i drugog strelca tima Merta Akaya. Sloga je pretrpela poraz u sredu od ekipe Metalca pa im je sledeći susret od izuzetne važnosti.


“Nismo mogli da se radujemo nakon pobede nad Metalcem jer se povredio naš prvi plej i igrač od izuzetne važnosti Mert Akay. To je težak udarac za naš tim jer je Mert igrao tokom cele sezone na vrhunskom nivou. U međuvremeno se vratio Miroslav Pašajlić čije kvalitete svi dobro poznajemo i kome neće trebati mnogo vremena da se uklopi u tim. U subotu gostujemo Slogi. Ta utakmica će biti veliki test za moje mlade igrače. Moraće svi da igraju maksimalno angažovano da bi odneli pobedu iz Kraljeva. Ne sme da nas zavara rezultat iz prvog dela prvenstva jer se radi o iskusnom i kvalitetnom timu. Radujemo se gostovanju u istinskom košarkaškom gradu i klubu koji je iznedrio veliki broj asova” istakao je Miro Alilović, strateg Dinamika.


Utakmica u novoj hali sportova u Kraljevu igra se u subotu 16. Januara sa početkom u 19 časova. Izvor kk Dynamic VIP PAY #KLSRB