15.01.2021.
Kolubara spremna za lidera tabele
 
Koluabra, u 17. kolu Kosarkase lige Srbije u petak od 19h u SRC  KOLUBARA u Lazarevcu, docekuje lidera prvenstava, ekipu Mladosti iz Zemuna.


Ekipe Kolubare i Mladosti ove godine su se sastajale dva puta, jednom u premijernom izdanju Zemun Kupa u predsezonskom periodu, kao i u drugom kolu Kosarkaske lige Srbije. U oba susreta pobedu su odneli kosarkasi ekipe iz Zemuna.


U proteklom delu prvenstva, domacin je pokazao da podejdnako dobro igra i na domacem terenu, kao i na terenima sirom Srbije. Ekipa Mladosti dolazi kao prvoplasirana ekipa sa neverovatnih deset vezanih pobeda. Sa druge strane Kolubara, odrzava jedan kontinuitet dobrih rezultata i pored svih pehova, koje je uspela da prebrdi. 


Domaci igraci su decembarski ciklus utakmica kao domacini igrali u Sportskom centru Mionica, sto je bila otezavajuca okolnost, prakticno u poslednjih mesec ipo dana konstantno su bili “gosti” na svim utakmica. Ohrabljuje cinjenica da posle pauze od skorom dva meseca, Kolubara se vraca u svoju halu u Lazarevcu, sto ce bti od ogromnog znacaja za izabranike trenera, Marka Domitrijevic. Izor: KK KOLUBARA LA  2003 #KLSRB