08.01.2021.
DYNAMIC VIP PAY DOČEKUJE METALAC
 
Na početku drugog dela prvenstva KLS  KK Dynamic Vip Pay dočekuje Metalac. U premijernoj utakmici u sezoni slavio je domaćin rezultatom 82:72. U ekipi iz Valjeva ima mnogo poznatih lica. Sa klupe ih predvodi nekadašnji trener Dinamika Vladimir Đokić a najistaknutiji akteri dosadašnjeg dela prvenstva su prošlogodišnji članovi kluba sa Dorćola - Zoran Paunović i Slobodan Jovanović. U predstojećoj utakmici utakmici debitovaće iskusni as Stefan Sinovec koji se vratio u klub za koga je svojevremeno uspešno nastupao. Dinamik je pretrpeo tri vezana poraza protiv rivala iz vrha tabele. U narednom periodu očekuju ga utakmice sa ekipama iz druge polovine prvenstvene lestvice.


Na početku sezone sam najavio da će moj tim imati dosta uspona i padova. To je svojstveno mladim ekipama kao što je naša a moj zadatak je da oscilacije svedem na minimum. Svesni smo važnosti utakmice u nedelju. Iako izuzetno cenim svog kolegu Vladimira Đokića i respektujem njegov tim, mi više nemamo prava da gubimo kod kuće. Pripremićemo se dobro za agresivnu igru rivala. U napadu igramo dosta raznovrsnije u odnosu na start prvenstva pa smatram da dobrom odbranom možemo do željenog cilja u duelu sa Metalcem“ najavljuje susret Miro alilović strateg Dinamika.


Utakmica KK dynamic Vip Pay – KK Metalac odigraće se u nedelju 10. januara sa početkom u 17 časova Izvor KK Dynamic VIP PAY #KLSRB