04.01.2021.
KK DYNAMIC VIP PAY GOSTUJE ZLATIBORU
 
Nakon još jednog nesrećnog poraza u KK Dynamic Vip Pay gostuje na našoj planinskoj lepotici. Ugostiće ga ekipa Zlatibora koja beleži sjajne rezultate u ovoj sezoni. Tim Strajina Nedovića nalazi se u vrhu tabele sa  odličnim  skorom od deset pobeda i tri poraza. Takođe,  u prvom balonu ABA 2 lige zabeležili su tri pobede i jedan poraz. Zlatiborci nemaju slabu tačku. Najbolji strelac  tima Strajina Nedovića  je nekadašnji član Dinamika Dušan Kutlešić. Dirigent na terenu je prekaljeni as Nemanja Protić a već nekoliko sezona sjajne partije pruža i odlični šuter Dragoslav Papić. Kada se njima pridodaju Vorkapić, Mitrović, Riznić, Pavlović, Stanojević, Čabrilo i poslednje pojačanje Marjanović…to je tim koji zaslužuje svaki respekt. Sa druge strane, Dorćolci neće putovati u Čajetinu sa belom zastavom.


“Gostujemo ekipi Zlatibora koja pruža sjajne partije u oba takmičenja u kojima nastupa. Pozicija na tabeli najbolje govori o njihovom kvalitetu. Dugačak roster dozvoljava im da igraju u viskom ritmu bez obzira na broj utakmica koje imaju. Nismo u poziciji da pretimo takvom rivalu u ovom trenutku. Mi moramo da zbijemo redove posle dva poraza u poslednjim sekundama utakmice i da podignemo moral ekipe. Od svog mladog tima tražiću  borbu za svaku loptu, izgaranje u odbrani i pamet u napadu” ističe strateg Miro Alilović.


Utakmica KK Zlatibor – KK Dynamic Vip Pay igra se u sportskom centru Čajetina u istoimenom gradu u utorak 5. januara. sa početkom u 18 časova. Izvor KK Dynamic VIP PAY  #KLSRB