02.01.2021.
DYNAMIC VIP PAY DOČEKUJE LIDERA
 
U premijernoj utakmici u novoj godini Dynamic Vip Pay dočekuje lidera na tabeli. Mladost iz Zemuna ima impozantan skor od dvanaest pobeda i svega jednog poraza. Nanizali su deset pobeda od kojih poslednje dve u derbijima sa Vojvodinom i Slobodom. Sa druge strane, Dorćolci koji su pretrpeli nesrećan poraz u Pančevu u poslednjoj prošlogodišnjoj utakmici nisu imali vremena za opuštanje i praznike. U periodu kada je trebalo da bude pauza u prvenstvu moraju da nadoknade zaostale utakmice protiv Mladosti i Zlatibora.


U goste nam dolazi prvoplasirana ekipa koja ove godine igra odlično i apsolutni je favorit u ovom susretu. Do sada su u KLS pokazali najviše od svih ekipa, iako ih je znatno poremetio virus u jednom trenutku. Mladost je dobro vođen tim koji ima nekoliko odličnih stranaca ali i mladih i veoma talentovanih domaćih igrača. Mi smo dobro trenirali predhodnih dana.  Da bi smo savladali takvog rivala kao što su Zemunci moraćemo da odigramo iznad svojih mogućnosti sa većim brojem raspoloženih pojedinaca  istakao je trener Miro Alilović.


Utakmica između Dorćolaca i Zemunaca igra se u nedelju 3. janura u SC Dynamic sa početkom u 17 časova. Izvor KK Dynamic VIP PAY #KLSRB