29.12.2020.
Bez Paunovića na Tamiš
 
Paklen ritam za košarkaše Metalca biće nastavljen do pretposlednjeg dana ove godine. Nakon ubedljivog poraza od OKK Beogada puleni Vladimira Đokića u zaostalom duelu osmog kola KLS-a ugostiće u sredu ekipu Tamiša.


Naredni rival Valjevaca upisao je osam pobeda uz pet poraza, poslednja dva trijumfa protiv Zlatibora i Dinamika dovoljno govore o kvalitetu ekipe koju godinama unazad predvodi Bojan Jovičić.


Sa druge strane nakon novog bledog izdanja sve u Metalcu znatno više brine povreda zgloba jednog od lidera ekipe Zorana Paunovića. Pomoćni trener Valjevaca Saša Milićević nada se maskimumu protiv ekipe koja, kako kaže, ima kontinuitet rada što uvek donosi i rezultate.


Neophodno je podići agresivnost u odnosu na duel protiv OKK Beograda. Nažalost, Paunović se povredio i videćemo koliko će pauzirati, a na ostalim igračima je da daju sve od sebe kako bi nadomestili njegov izostanak. Tamiš je odlična ekipa koja je u skraćenom rosteru uspela da savlada Dinamik, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Imaju odličnog Amerikanca, ali i dokazane prvoligaške igrače poput Smiljanića, Krstanovića i Vujovića i favoriti su na ovom meču. Na nama je da se na pravi način predstavimo i smanjimo broj izgubljenih lopti, što je boljka koja nas već duže vreme prati – rekao je Milićević. Izvor KK Metalac #KLSRB