24.12.2020.
KK DYNAMIC VIP PAY GOSTUJE TAMIŠU
 
Učenici Mira Alilovića položili su tri predhodna ispita u KLS. Naredni test očekuje ih u subotu kada na megdan idu odličnoj ekipi Tamiša. Pančevci su u predhodnom kolu ubedljivo savladali ekipu Zlatibora što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Prevode ih prošlogodišnji asovi Dinamika, Ivan Smiljanić i Nikola Vujović. Sa druge strane Dorćolci su zadovoljni igrama u predhodnim sedmicama. Veliki broj igrača igra na zavidnom nivou a očigledan je ogroman napredak mladih igrača. Sjajne parije pružaju talentovani Mert Akay, Gregor Glas, Bojan Tomašević, Toma Vasiljević a prve poene upisuje i sedamnaestogodišnji Saša Ciani. Sve bolji je i Božidar Babović a standardno dobar je kapiten Vuk Đorđević koji je preuzima odgovornost u najvažnijim trenucima. Da će biti veliko pojačanje za ovaj mladi tim pokazao je stameni centar  Nenad Šulović već na prvoj utakmici koju je odigrao. Trener Alilović je istakao:


Tamiš je dobro selektiran tim, odličan spoj mladosti i iskustva. Igraju kvalitetnu košarku, posebno na svom terenu. Mi smo u ovoj sedmici najviše radili na uigravanju Nenada Šulovića sa kojim smo dobili na čvrstini i dubini. Zadovoljan sam kako treniramo, nadam se da će taj nivo igre da se prenese i na parket hale Strelište.


Duel ekipa koje u dosadašnjem delu prvenstva imaju identičan skor (7 pobeda - 5 poraza) igra se u subotu 26. decembra u Pančevu sa početkom u 19 časova. Izvor KK Dynamic VIP PAY #KLSRB