24.12.2020.
Mladost u surovom tempu nastavlja sa pobedama
 
Nije jednostavno uspešno odigrati 6 utakmica u kratkom periodu od 9 dana i ostvariti pobedu u svakom od ovih mečeva, pogotovo ako se uzme u obzir i energija potrošena na putovanje na gostujuće utakmice i oporavak od zdravstvenih tegoba iz prošlog meseca. Međutim, ekipa Mladosti uspeva sjajno da održi pritisak ovog tempa i nastavlja da iznenađuje svojom igrom!


Derbi sa OKK Novi Pazar je očekivano bio pun neizvesnosti i napetosti koje uvek prati susrete kvalitetnih timova na košarkaškom terenu. Čitav meč je obeležen čvrstom borbom za poene na obe strane terena. Naš tim je imao slabiji start u prvoj četvrtini, ali već u drugoj uspevamo da poboljšamo dinamiku igre. Prava bitka za pobedu se odigrava u poslednjoj četvrtini utakmice, gde je izgledao kao da su gosti na koraku do pobede, međutim, snažnom odbranom i promišljenim akcijama naši igrači uspevaju da spreče pobedu gostujuće ekipe i dvode utakmicu u egal. Na početku produžetka ekipa OKK Novi Pazar preuzima vođstvo, ali sjajni potezi Igbanu-a praćeni sa sjajnom serijom šuta za 3 poena i serijom slobodnih bacanja donose preokret u utakmici u korist naše ekipe koja ostvaruje pobedu rezultatom 97:91.


Zahvaljujemo se ekipi OKK Novi Pazar na odličnoj utakmici i fer i korektnoj igri! 


Sa namerom da nastavimo niz pobeda u nedelju 27.12.2020. u 13 časova se sastajemo sa ekipom KK Vojvodina na domaćem terenu u SC Master. Izvor KK Mladost #KLSRB