20.12.2020.
Kolubara spremna za vrščane u Mionici
 
U okviru 14. Kola KLS-a, kosarkaši Kolubare dočekuju ekipu Vrsca u Mionici. Ekipa Kolubare je u sredu u zaostaloj utakmici protiv Dinamika doživela poraz od Dinamika, i u utakmicu sa Vršcem ulazi sa imperativom pobede. U taboru zeleno-crnih se nadaju da će dobrim treningom i detaljnom analizom uspeti da se spreme za utakmicu protiv Vrsca, i da će uspeti da ostvare pobedu u veoma bitnom meču za Kolubaru. 


Trener KK Kolubara Marko Dimitrijević:


Posle poraza od Dinamika došli smo u situaciju da nam je utakmica protiv ekipe Vršca ključna kako bismo ostali u gornjem delu tabele.Ekipa Vršca je iskusna,i pokrivena sa 2 kvalitetna igrača na svakoj poziciji,pojačana izuzetnim šuterom Janjićem.Predstavljaće izuzetno teškog protivnika u nedelju,Moraćemo dobro da se oznojimo kako bismo utakmicu pobedili.


Trenirali smo dobro poslednja dva dana i siguran sam da ćemo ih dočekati spremni za težak meč!


Mladen Vitković :


Nakon poraza od Dinamika smatram da moramo da odigramo dosta bolje protiv Vrsca ukoliko želimo pobedu. Ekipa dobro trenira, raspoloženje je dobro, i nadamo se da ćemo u nedelju uspeti da dobrom igrom u svim segmentima igre budemo bolji od Vršca i odnesemo veoma bitnu pobedu za nas. Hrabro ulazimo u meč, i nadamo se pobedi! Izvor KK Kolubara LA 2003 #KLSRB