13.12.2020.
Pobednički niz Slobode
 
Sloboda nastavlja sa pobedama, dolazak Olivera Popovića na klupu Užičana bio je pun pogodak. Večeras je pao OKK Beograd rezultatom 97:81 (19:16, 47:38, 69:54, 97:81).


Gosti su se samo u prvoj četvrtini uspešno nosili sa Užičanima. Fokus odbrane bio je na centru domaćih Dimitriju Nikoliću, to je odlično iskoristio kapiten Stefan Simić koji je sa 27 poena izrastao u najboljeg pojedinca meča. Gosti su zahvaljujući trojkama Stojadinovića držali rezultatski priključak uprvoj četvrtini, ali je Sloboda u drugom delu meča dodala gas i na odmor se otišlo sa 9 poena viška. Treća četvrtina je bila ključna, svoje momente imali su Simić, Nikolić, Stepanović i Pažin. Gosti su bili nemoćni, uzalud su bile dobre role Stojadinovića i Đurišića, bodovi su ostali u Užicu.


Najefikasniji igrač meča bio je kapiten Stefan Simić sa 27 poena, Nikolić je dodao 15 kao i Pažin, dok je dabl-dabl učinak imao Stepanović sa 14 poena i 10 skokova. 


Kod gostiju se istakao Stojadinović sa 21 poenom ( 7 trojki ), isti broj poena zabeležio je Vujić, dok je mladi Đurišić pokazao svoj talenat sa 17 postignutih poena. Sloboda je i večeras pokazala snagu, pobednički niz se nastavlja. Branko Radosavljević KK Sloboda #KLSRB