03.12.2020.
DYNAMIC VIP PAY DOČEKUJE SLOBODU
 
Nakon propuštena tri kola KK Dynamic Vip Pay dočekuje Slobodu. Užičani su slabije startovali u ovoj sezoni ali imaju dobro selektiran tim. Od dolaska Olivera Popovića, nekadašnjeg stratega Dinamika, Ere su zabeležile dve pobede u KLS i tri u balonu ABA 2 lige na Zlatiboru. U poslednjim nedeljama su odigrali veliki broj utakmica za razliku od tima Mira Alilovića koji je mirovao. Poslednju utakmicu Dorćolci su odigrali protiv Napretka još 14. novembra.


Ovo je potpuno nova situacija za sve klubove pa i za naš. Dugoročni planovi nisu mogući. Svaka utakmica je pod znakom pitanja i to nas sve čini zabrinutima. Spremamo se za svaku utakmicu kao da će biti odigrana. I dalje imamo skraćen roster ali suprotstavićemo se Užičanima sa igračima koje imamo na raspolaganju. Ne možemo da računamo na umor Slobode zbog velikog broja utakmica koje su odigrali jer je to mlada ekipa poput naše. Mislim da će gledaoci kraj malih ekrana imati priliku da vide veliki broj talentovanih igrača i utakmicu u kojoj neće nedostajati lepi potezi i borbenost. Ističe Miro Alilović.


Utakmica 11. Kola KLS KK Dynamic Vip Pay – KK Sloboda igra se u petak 4. Decembra sa početkom u 18 časova, uz direktan prenos na tv Arena. Izvor KK Dynamic VIP PAY