12.11.2020.
DYNAMIC VIP PAY DOČEKUJE NAPREDAK
 
Nakon dve vezane pobede, protiv Dunava u Staroj Pazovi i Torlaka u Kupu Radivoja Koraća, KK Dynamic Vip Pay dočekuje ekipu Napretka. Ekipa iz Aleksinca ima identičan skor kao i Dorćolci nakon prvih sedam kola. Zabeležili su tri pobede i četiri poraza. Trener Rajko Milojević ima veoma iskusan sastav. Predvodi ih kapiten Slaviša Bogavac, nekadašnji kapiten Dinamika. Organizator igre je Nikola Ćirković, takođe bivši Dorćolac. Pod košem su visoki centri Milenko Veljković i Nemanja Karalić. Najveća opasnost preti od lidera tima, Đorđa Simeunovića koji je najbolji strelac i skakač Napretka.


“U goste nam dolazi respaktibilan tim koji je dobro popunjen na svim pozicijama. Moj kolega Milojević ima na raspolaganju nekoliko igrača koji su u dosadašnjim karijerama igrali na višem nivou. Da bi smo savladali ovakvog protivnika moramo da održimo visoke napadačke standarde koje smo postavili u predhodnim utakmicama ali i da pojačamo agresivnost u odbrani” istakao je strateg Dorćolaca Miro Alilović.


U redovima Dinamika  se nadaju  da će konačno biti kompletni. Nakon povratka kapitena Čakarevića posle višenedeljne pauze, Bojan Tomašević se požalio na povredu i nije nastupio protiv Torlaka.


Utakmica 8. kola KLS KK Dynamic Vip Pay – KK Napredak igra se u hali SC Dynamic u subotu 14. novembra sa početkom u 17 časova. Izvor KK Dynamic VIP PAY