08.11.2020.
VOJVODINA BOLJA OD KOLUBARE U LAZAREVCU
 
Košarkaši Kolubare nisu uspeli da iznenade lidera na tabeli Vojvodinu, i pobedom na domaćem terenu nanesu prvi poraz u sezoni Vojvodini iz Novog Sada.  Nakon veoma neizvesnog meča, KOLUBARA  82 87 VOJVODINA.(18-19, 16-16,22-30,26-22). Zeleno-crni su dobro ušli u meč, napravivši razliku na samom početku meča, zahvaljujući odlučnijoj igri, ali i promašajima gostiju. Ipak do kraja četvrtine, Vojvodina uspeva da stigne domaćina, i na kraju prve četvrtine odlazi sa minimlanim vodstvom od 1 poena. Tokom druge četvrtine igra je bila prilično izjednačena igra, u kojoj nijedna ekipa nije uspela da napravi prednost, pa se na poluvreme odlazi sa istom prednošču kao i posle prve četvrtine, 1 poen razlike za Vojvodinu. 


Početak drugog poluvremena je pripao gostima, koji su uspeli za par minuta da naprave osetniju razliku u odnosu na domaćina, Već nakon 2 minuta igre Vojvodina je imala prednost od 12 poena. 


Ipak, Kolubara se nije predala, i predvođena kapitenom Simićem uspeva da smanji prednost i da ostane u igri. Kolubara je uspela da smanji prenost na 3 poena prednosti za Vojvodinu u samoj završnici meča, ali nisu imali snage za prekret. Vojvodina je uspela da do kraja meča da sačuva prednost, i odnese pobedu iz Lazarevca. 


U redovima Kolubare Simić 23 pts, Vitković 20 pts, Šparović 12 pts, Vuletić 8 pts, Gašić 8 pts.


Vojvodina – Beslać 17 pts, Gaćeša 16 pts, Nikolić 13 pts, Bjelica 12 pts, Savić 12 pts IZVOR: KK Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB