30.10.2020.
Hrabro na favorita
 
Nakon tri uzastopna porazakošarkaše Metalca predstojećeg vikenda čeka možda i najveći izazov od starta Košarkaške lige Srbije. U valjevsku "Halu sportova" stiže ekipa Zlatibora, koja predvođena bivšim igračima Metalca Dušanom Kutlešićem i Nemanjom Protićem igra odlično od starta sezone.


Čajetinci su, pomalo iznenađujuće, u poslednjem kolu poraženi kao domaćini od OKK Beograda, ali ako se pomenutom tandemu dodaju starosedeoci Papić i Vorkapić nema dileme da pulene Vladimira Đokića težak zadatak. Ipak, kompletiranje i nešto bolja partija u odnosu na duele protiv Vojvodine i Dunava hrabre valjevske simpatizere koji se, u slučaju nešto bolje partije potajno nadaju iznenađenju. Želju da se prikažu u boljem svetlu potvrđuje i bek Slobodan Jovanović.


Možda malo i neočekivano ušli smo u seriju od tri uzastopna poraza. Pokušaćemo da ispravimo neke geške iz prethodnih utakmica u kojima smo malo ostali i bez energije, zbog nešto kasnijeg okupljanja što je kumovalo porazima. Zlatibor je ekipa sastavljena za ABA 2 ligu, imaju nekoliko iskusnih igrača, a ukoliko ih zaustavimo možemo do iznenađenja - poručio je bivši igrač Partizana, Dinamika i sarajevskih Sparsa.  Fotografija: FOTO ART VALJEVO Izvor KK Metalac