28.10.2020.
Na Dorćol dolazi ekipa Novog Pazara
 
Nakon pet odigranih kola KK Dynamic Vip Pay zabeležio je ubedljive pobede na svom terenu a poraze na sva tri gostovanja. Ipak, nakon utakmice sa Vojvodinom Dorćolci su se vratili uzdignuta čela.


“Poklekli smo u samom finišu utakmice. Iskusni rival je iskoristio naše mladalačke greške u poslednjih 120 sekundi utakmice. Greške me ne čude jer našu igru nose golobradi mladići. Akay i Vasiljević imaju dvadeset godina, Glas i Tomašević po devetnaest. Veliku minutažu dobijaju i sedamnaestogodišnji Zimonjić i Ciani. Prvoligaški parket po prvi put su osetili  i  Radovanović, Medarević i Ilinčić . Jedna smo od retkih ekipa u KLS gde priliku dobijaju mladi igrači jer malo koji klub želi da ih trpi. Od mene i mog stručnog štaba, kao i njihovih starijih saigrača Đorđevića, Šaina i Babovića imaju maksimalnu podršku. Oslonac ovim dečacima je i kapiten Čakarević koji trenutno odsustvuje zbog povrede. U klubu imamo mnogo dijamanata i zadovoljstvo svih nas je što možemo da ih brusimo. Obzirom da dobro treniraju i da su posvećeni klubu i obavezama od mojih dečaka očekujem još mnogo blistavih partija ove sezone”.


U subotu na Dorćol dolazi ekipa Novog Pazara koja je slavila u predhodnom kolu u Vršcu.


Iako su Pazarci dosta promenili sastav u odnosu na prošlu sezonu nisu nam nepoznanica. Radi se o dobrom timu sa sjajnim pojedincima. Ja ću od svojih momaka da tražim kao i u svakoj utakmici -maksimalno zalaganje, želju, borbenost i da greške svedemo na minimum. Pored Čakarevića koji je već dugo van stroja na povredu se žali i Babović. To nam otežava trening ali očekujem da iz tih problema izađemo jači.


Utakmica KK Dynamic Vip Pay – KK Novi Pazar odigraće se u hali SC Dynamic  u subotu 31.10. sa početkom u 17 časova. Predrag Kanački Izvor KK Dynamic VIP PAY #KLSRB