23.10.2020.
Lepa prilika za trijumf u Vršcu
 
Košarkaš Novog Pazara Aleksej Nešović rekao je danas da njegova ekipa na predstojećoj utakmici u Vršcu ima lepu priliku da ostvari prvu ovosezonsku pobedu na strani u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS). 


Očekujemo dobru i jaku utakmicu, gde će domaćin pokušati da bude agresivan. Žele da pokažu budjenje u odnosu na neke prethodne mečeve, dok mi imamo dobru priliku za prvu pobedu na strani u tekućem prvenstvu , rekao je Nešović. Uoči petog kola, Pazar je u grupi timova plasiranih izmedju četvrtog i 11. mesta na tabeli KLS sa po dve pobede i poraza, dok je Vršac na skoru 1/3 i trenutno je medju pet najslabijih ekipa u ligi.


Naše ambicije su drugačije u odnosu na prethodne dve sezone. Ovaj podmladjen tim gazi nekim svojim tempom. U najizjednačenijoj ligi u poslednjih nekoliko godina, gde svako može svakoga da dobije, verujem da ćemo ostvariti svoje ciljeve", kazao je Nešović. Košarkaška utakmica Vršac - Novi Pazar na programu je sutra od 18 časova u Spotskom centru Milenijum. Izvor Radio sto plus OKK Novi Pazar