22.10.2020.
VOJVODINA DOČEKUJE DINAMIK
 
U okviru 5. kola Košarkaške lige Srbije, u petak 23. oktobra od 18 sati u maloj sali Spensa, košarkaši Vojvodine dočekuju beogradski Dinamik. Voša dočekuje Dorćolce sa prve pozicije, ali u taboru Novosađana na konferenciji za medije pred utakmicu, vladao je oprez. 


Ne očekuje nas nimalo lak posao protiv Dinamika, koji ima mladu i talentovanu ekipu – smatra plejmejker Vojvodine Aleksa Nikolić.  – Međutim, mi smo odlično radili ove nedelje, a naš stručni štab je do detalja analizirao igru gostujućeg tima i pripremio nas za nju. Na nama je da to  primenimo na terenu, nametnemo svoju igru, usporimo njihove akcije i krenemo ka pobedi koja bi nas ostavila na liderskoj poziciji.


Pomoćni trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević respektuje gostujući tim, ali verije u kvalitet svoje ekipe.


Pred nama je zanimljiv meč protiv ekipe koja postiće oko 90 poena po utakmici. Na nama je da neutrališemo glavne udarne igle Dinamika, te da nametnemo našu, prepoznatljivo jaku i pokretljivu odbranu. Treba samo da nastavimo da radimo ono što nas je krasilo u prethodna četiri kola – smatra Isakov Kovačević. Izvor KK Vojvodina