22.10.2020.
KK DYNAMIC VIP PAY GOSTOJE LIDERU
 
KK Dynamic Vip Pay gostuje lideru na tabeli, ekipi Vojvodine iz Novog Sada. Domaći tim nije osetio gorčinu poraza u predhodna četiri kola dok Dorćolci imaju polovičan učinak. Dosadašnji uspesi Vojvodine nisu iznenađenje za ljubitelje igre pod obručima. Lale sa klupe predvodi višegodišnji trener Dinamika, legendarni Miroslav Muta Nikolić a perjanice tima su takođe bivši Dorćolci – Dušan Beslać, rekorder pobroju nastupa u dresu Dinamika i Petar Rakićević. Kada se njima pridodaju Krsto Bjelica, Stefan Savić, Nikola Gaćeša, Koča Jovović…to je svakako respektabilan tim. Tim Mira Alilovića nošen sjajnom igrom protiv Vršca ipak ne putuje u Novi Sad sa belom zastavom.


Nismo do sada osetili slast pobede na gostovanjima. Iluzorno je pretiti ekipi kao što je Vojvodina ali pokušaćemo da se suprotstavimo jednom od najboljih timova u ligi . Izuzetno poštujem Miroslava Nikolića i njegovu ekipu ali sam ubeđen da se nećemo obrukati pred tv auditorijumom i da će se naš mladi sastav prikazati u najlepšem svetlu ljubiteljima košarke, napomenuo je Miro Alilović, strateg Dorćolaca. Božidar Babović je istakao: U Novom sadu igramo važnu utakmicu. Želja nam je da pokažemo da ovaj mladi tim može dobro da odigra i na gostovanjima. U prva dva gostovanja nismo bili na nivou i sada želimo da popravimo utisak.


Utakmica u Novom Sadu igra se u maloj sali Spensa u petak 23. Oktobra sa početkom u 18 časova, uz direktan tv prenos na tv Arena. Predrag Kanački Izvor KK Dynamic VIP PAY