15.10.2020.
DYNAMIC VIP PAY DOČEKUJE VRŠAC
 U subotu na Dorćol dolazi ekipa Vršca sa kojom je Dinamik u predhodnim sezonama odigrao mnogo neizvesnih utakmica. To je uslovilo svojevrstan rivalitet između ova dva rivala. Očekuje se da i naredna utakmica bude zanimljiva. Dorćolci imaju mlad tim a Vrščani iskusnu ekipu. Tim Zorana Todorovića je popunjen na svim pozicijama igračima koji iza sebe imaju mnogo prvoligaških duela.


Izlišno je trošiti reči o kvalitetu našeg rivala u subotu. Tim Vršca je satkan od iskusnih igrača koji su u karijerama igrali i na višem nivou. Kao što sam i predpostavio na početku sezone, moj mladi tim ima mnogo uspona i padova. Na meni i mojim saradnicima je da greške ovih mladića svedemo na minimum i da od njih tražimo maksimalno zalaganje u odbrani, dobro trčanje i skok istakao je strateg Dinamika Miro Alilović.


Centarska linija Dinamika biće pojačana u ovom susretu. Jedan od najtelontovanijih košarkaša u svojoj generaciji Saša Ciani (2003, 207 cm)  pristupio je Dorćolcima. Mladi slovenački reprezentativac  je došao iz Primorske. Već je sarađivao sa trenerom Mirom Alilovićem i dobro je upoznat sa zahtevima trenera.


Utakmica KK Dynamic Vip Pay – KK Vršac igraće se u hali SC Dynamic u subotu 17.10.2020. sa početkom u 17:00. Izvor KK Dynamic VIP PAY