09.10.2020.
Lazarevac dočekuje ABA 2 ligaša
 
U okviru trećeg kola Košarkaške lige Srbije košarkaški klub Kolubara La 2003 kao domaćin dočekuje ekipu iz Užica. Utakmica je zakazana za subotu 11. oktobra od 19:30h u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ u Lazarevcu. Posle dva odigrana kola Košarkaške lige Srbije, Kolubara nije ostvarila pobedu. U subotu dočekuje ekipu Slobode iz Užica, koja se ove godine takmiči na dva fronta, pored domaćeg prvenstava, Užičani očekuju i početak regionalnog takmičenja u ABA 2 ligi. 


Aleksandar Vuletić


U subotu nam dolazi jako kvalitetna ekipa Slobode, koja je prošle godine bila dominatna u KLS-u ove godine igraju i ABA 2 .Jedna su od najspremnijih ekipa u ligi i sigurno dolaze ovde kao favoriti. Mi smo možda očekivano loše ušli u ovaj šampionat zbog svih pehova koji su nas zadesili u pripremnom periodu još pronalazimo željenu formu i verujemo da ce sve ubro leći na svoje mesto.


Mladen Vitković


Očekuje nas veoma teška utakmica protiv ekipe Slobode koja je ostvarila plasman ABA 2 ligu prošle sezone. Dobro poznajemo sastav Slobode to je mlada fizikalna ekipa koja igra dosta brzo na veći broj poseda. Dobro smo trenirali ove nedelje i pripremili za goste iz Užica. Očekujemo dobar meč i nadamo se najboljem. Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003