08.10.2020.
OKK Beograd gost ekipe Dunava
 
OKK Beograd gost ekipe Dunava, cilj prva pobeda u novoj sezoni  Ekipa OKK Beograda će u subotu u okviru 3.kola Košarkaške lige Srbije biti gost ekipe Dunava.  


Utakmicama 3.kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Dunava. Meč u hali 'Park' u Staroj Pazovi igra se u petak 9. oktobra 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Domaćini su na startu sezone pretrpeli dva ubedljiva poraza u duelima sa ekipama Mladosti (93:109) i Slobode (91:70). Gosti su sezonu takođe započeli bez ostvarene pobede, a bolje od njih bile su ekipe Pirota (83:74) i Vojvodine (63:75). Ako pogledamo rezultate prošlosezonskih međusobnih duela, oba tima su slavila na domaćem parketu. Prvi meč odigran u Staroj Pazovi završen je rezultatom 92:88, dok je meč u Beogradu završen rezultatom 96:70. Jasno je da će pobednik ovog duela izbeći začelje tabele, pa je to jedan od razloga zašto treba očekivati veliku borbu i zanimljivu utakmicu.  


Prvotimac OKK Beograda, mladi Nikola Đurišić, ističe da očekuje da njegov tim naplati naporan rad u prethodnom periodu:  


Dunav je dobra ekipa koja zna da igra košarku. Generalno, niko više nije lak protivnik. Posle dva poraza nadam se da ćemo uspeti da pobedimo i pokažemo sve ono sto što znamo. Daćemo sve od sebe da naš naporan rad i veliki trud ovog vikenda pretočimo u pobedu. Izvor OKK Beograd