24.09.2020.
Dynamic VIP PAY otvara prvo kolo KLS u Valjevu
 
Dynamic VIP PAY otvara prvo kolo gostovanjem Metalcu


KK Dynamic Vip Pay na otvaranju sezone gostuje u Valjevu ekipi Metalca. Opšti je utisak da svi sa nestrpljenjem očekuju sudijsko podbacivanje, obzirom da su Dorćolci poslednju utakmicu sa takmičarskim nabojem odigrali 15. marta.   Metalac je neugodan domaćin. Iako se tim nekadasnjeg trenera Dinamika Vladimira Đokića nešto kasnije okupio u taboru Beograđana niko ne očekuje da će lako izbeći Valjevsku podvalu. Vodeći igrač tima je Miroslav Pašajlić a u spoljnjoj liniji su i Zoran Paunović, Slobodan Jovanović i Vladimir Radomirović, takođe doskorašnji Dorćolci.


Dobro smo odradili pripremni period i odigrali nekoliko kvalitetnih kontrolnih utakmica. Na startu sezone želimo da u lepom svetlu  predstavimo naš mladi tim celokupnoj košarkaškoj javnosti. Ove godine smo još mlađi u odnosu na predhodnu ali smatram da imamo izuzetno talentovanu ekipu. Očekujem oscilacije, uspone i padove  tokom cele sezone pa i u ovoj utakmici  ističe trener Miro Alilović.


Utakmica u hali 15. septembar u Valjevu igra se u subotu sa pocetkom u 19:30 KK Dynamic Vip Pay je u poslednjem danu prelaznog roka dopunio svoj roster. Novi član Dinamika je Stefan Šajin (1993, 206 cm) koji je prošle godine nastupao za Mladost iz Zemuna. U dosadašnjoj karijeri igrao je za Vojvodinu, Teodo , Spartak I CSM medias iz Rumunije. Za ugovor se izborio i mladi centar Dejan Ilinčić (1999, 207 cm ) koji je prošao kompletne pripreme sa Dinamikom. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za mlađe kategorije Mege i Slodesa a prošlu sezonu proveo je na Polk State univerzitetu u Americi. Izvor KK Dynamic VIP PAY