27.08.2020.
Mladost u pripremi na dva fronta
 
Mladost iz Zemuna nastavlja svoj trend iz prethodne sezone - fokus na mladim i perspektivnim igračima! U toku pripremnog perioda koji traje već četiri meseca, Mladost je pružila priliku juniorskim igračima da treniraju sa seniorskim timom Mladosti, sa idejom podrške novih košarkaških talenata na početku svoje karijere.


Uz ozbiljan i fokusiran trening i rad, Mladost ne prestaje da pojačava seniorsku ekipu domaćim i stranim igračima, među kojima su već u aktuelnom sastavu nalaze i Marko Belić, Miloje Jakovljević, Marko Milenković, Predrag Prlja, Matija Radović, Luka Mitrović. Pojačanje iz inostranstva dolazi sa Matijom Radovićem, Stephane Gombauld-om, Kwamain Mitchell-om i Thomas Bruce Drechsel-om.


Uz poštovanje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera sa ciljem sprečavanja širenja epidemije SARS-Cov-2 virusa, od subote, 29.8.2020, seniori putuju u Bor na pripreme, nastavljajući da inteziviraju treninge vođeni amibicijom kvalitetnog i snažnog starta u predstojećoj sezoni. Izvor KK Mladost Zemun #KLSRB