20.08.2020.
Prozivka tima KK Kolubara Lazarevac 2003
 
Prozivka i početak priprema za novu sezonu tima KK Kolubara Lazarevac 2003


Pripreme za sezonu 2020/21 su počele. 


U odnosu na kraj prošle sezone ekipa Kolubare pred sam početak priprema dogovorila je saradnju sa novim trenerom Markom Dimitrijevićem.


Dimitrijević je u ponedeljka na prvom treningu imao gotovo kompletiran tim. Uz dugogodišnjeg kapitena Nikole Simić, tu je i Aleksandar Vuletić, koji je prošle godine proglašen za najboljeg skakača lige u regularnom delu sezone 2019/20. Stevan Sinđelić, Vukašin Sinđelić koji je propustio gotovo ceo drugi deo sezone zbog povrede, Petar Šparović, Mihailo Todorović, Uroš Plavša. Uz ekipu treniraju i igrači iz juniorske selekcije kluba.


Ekipa Kolubare za novu sezonu pojačala sa još tri igrača. U redove Kolubare stigli su Luka Gašić, koji je prošle sezone nastupao za ekipu Napredka iz Aleksinca, Vuk Đorđević koji je nastupao za ekipu Slobode iz Užica, koji je prošle sezone posečno postizao 7 poena po utakmici, Mladen Vitković koji je prethodne sezone nastupao za Amsterdamski Apollo.  


Trener Marko Dimitrijević


Može se reći da smo uspešno počeli pripreme, u smislu da od prvog treninga imamo kompletiran tim. Svi momci su došli zdravi, spremni za težak preipremni period. Imam pet nedelja do početka lige, što nije baš idealno ali se nadam da ćemo stići da sve uradimo i spremni udjemo u prvenstvo.


Izvor: Košarkaški klub Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB