05.03.2020.
DYNAMIC VIP PAY DOČEKUJE TAMIŠ
 
KK Dynamic Vip Pay dočekuje ekipu Tamiša u utakmici pretposlednjeg kola KLS. Susret je veoma bitan za oba rivala. Dinamik želi da ostvari što bolji plasman u vrhu tabele a ekipa iz Pančeva se bori za goli život i opstanak u prvoligaškom društvu.


Miro Alilović, trener KK Dynamic Vip Pay:  Utakmica je važna i za jedan i za drugi tim. Odlučiće je igra u odbrani, skok i detalji u napadu. Svakako očekujemo jak otpor rivala koji se, po mom mišljenju, ne nalazi na mestu na kome je trenutno. Mi moramo da imamo što manje oscilacija u igri i da igramo kvalitetno u oba pravca. Od svojih igrača tražiću da igraju  mnogo čvršće u kontakt situacijama i maksimalno zalaganje u timskoj igri.


Vuk Vulikić, plej KK Dynamic Vip Pay: Očekuje nas poslednja utakmica regularnog dela KLS pred našim navijačima. Da bi smo ostvarili pobedu biće nam potrebna velika energija i koncentracija svih 40 minuta. Mi želimo što bolji plasman na tabeli pa je pobeda u subotu imperative.


Utakmica 25. kola KLS igra se u hali sportova “Ranko Žeravica” u subotu 7. marta sa početkom u 19 časova uz besplatan ulaz na tribine. Izvor KK Dynamic Vip Pay