23.02.2020.
KOŠARKAŠI VOJVODINE DOČEKUJU DINAMIK
 
U situaciji kada im je opstanak u ligi samo u domenu teorije, košarkaši Vojvodine u ponedeljak 24. februara od 20 časova u velikoj sali Spensa dočekuju Dinamik, u okviru 23. kola Košarkaške lige Srbije. Tim sa Dorćola je veliki favorit, jer osim toga što je kvalitet na njihovoj strani, crveno – beli (ponovo) kubure sa povredama i bolestima. Ovoga puta, upitni su Andrija Simović i Enes Latifagić, kako je objasnio prvi trener Vojvodine Filip Socek na konferenciji za medije pred utakmicu.


-Dinamik je u svakom slučaju kvalitetniji od nas, to je ekipa koja igra ABA 2 ligu – rekao je Socek. – Mi ove sezone izgleda da ne možemo da budemo kompletni, jer imamo dva igrača pod znakom pitanja. U zgusnutom rasporedu ne uspevamo da se regenerišemo, da sveži uđemo u utakmicu. Šta je - tu je, ostaje nam da pošteno odigramo današnju, kao i preostale utakmice u ligi, kao što smo to i do sada radili.


Kapiten Vojvodine Aleksa Zarić obećava borbu crveno – belih.


-Bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo, nećemo se unapred predati. Izaćemo na parket sa željom da iznenadimo favorita. Za šta će to biti dovoljno, videćemo na kraju utakmice – rekao je Zarić. Izvor KK Vojvodina