10.02.2020.
KOLUBARA SLAVILA U BEOGRADU
 
KOLUBARA SLAVILA U BEOGRADU


DYNAMIC VIP PAY – KOLUBARA 73:79  Hala sportova Ranko Žeravica


Gledalaca 250 Sudije: Maričić, Vlahović, Dašić


Kolubara je savladala KK Dynamic Vip Pay u okviru 20. kola KLS rezultatom  79:73  i tako nastavila  niz uspešnih rezultata. Tokom cele utakmice viđena je velika borba. Iako favorit u ovoj utakmici, Dinamik nije prikazao igru koja bi ga dovela do pobede. Krajem treće i početkom četvrte četvrtine činilo se da će mladi tim Mira Alilovića prelomiti ekipu iz Lazarevca ali trojke Simića I Šparovića u poslednjem minutu utakmice donele su veliko slavlje gostima.


Najefikasniji u ekipi KK Dynamic Vip Pay bili su Miroslav Pašajlić (14 poena, 4 asistencije), Zoran Paunović (13 poena, 7 skokova, 3 asistencije) I Vuk Vulikić (12 poena, 6 asistencija).


Pobedničku ekipu predvodio je Nikola Čvorović (19 poena), Pen Brendon (16 poena), Nikola Simić (15 poena) i Vuletić sa 11 skokova.


KK Dynamic Vip Pay putuje u Niš gde četvrti put za redom učestvuje na Kupu “Radivoj Korać”. U petak 14. marta sastaje se sa ekipom FMP iz Železnika. U narednom kolu KLS ekipa sa Dorćola gostuje ekipi OKK Beograd a Kolubara dočekuje drugoplasirani tim na tabeli, ekipu Slobode iz Užica. Izvor kk Dynamic VipPay