09.02.2020.
KOLUBARA U HALI SPORTOVA
 
Jedno od najprijatnijih iznenađenja KLS gostuje u hali “Ranko Žeravica”. Ekipa iz Lazarevca ima seriju dobrih rezultata i pretedent je za plasman u Superligu Srbije. Sa druge strane, Dinamik je ostvario pobedu na gostovanju u Vršcu. Mladi tim sa Dorćola je u Milenijumu nastupio bez bolesnog Ivana Smiljanića ali je prve minute posle duge pauze odigrao Vuk Vulikić. Fenomenalnu partiju pružio je mladi slovenački reprezentativac Gregor Glas. Postigao je 31 poen uz odličan procenat šuta  (9 trojki iz 13 pokušaja i 2 od 3 uspešna šuta za dva poena). Tome je pridodao  6 asistencija i 5 skokova za ukupni indeks 32. Dvocifreni su bili I Pašajlić (19 poena 4 asistencije, 3 skoka), Ostojić (14 poena – 7 skokova), Glišić (10 poena, 10 skokova). Pratili su  ih i Mert Akay (8 poena, 8 asistencija, 4 skoka), Bojan Tomašević (8 poena, 2 skoka), Zoran Paunović (7 poena) i kapiten Dušan Beslać (3 poena).


Mirsad Alilović, trener KK Dynamic Vip Pay: U ponedeljak nas očekuje još jedna utakmica u nizu. Olakšavajuća okolnost u ovom ubitačnom ritmu je što u ovom periodu nemamo daleka i iscrpljujuća putovanja. U goste nam dolazi ekipa koja je u naletu. Svojim momcima uvek ponavljam da je najvažnije da vodimo računa o našoj igri, da u svaku utakmicu uđemo motivisano, borbeno, da izgaramo u odbrani i kontrolišemo skok. Tada rezultat neće izostati bez obzira na oscilacije koje su svojstvene mladim timovima kao što je moj.


Gregor Glas, mladi as Dinamika ističe: Kolubaru smo lako savladali na njihovom terenu u prvom delu prvenstva. Ne smatramo da će uzvratni suret biti isti  jer je naš protivnik zabeležio šest pobeda u poslednjih sedam utakmica. Ekipa Kolubare  je iskusna i dobro pokrivena na svim pozicijama ali se nadam da ćemo ubeležiti još jednu pobedu.


Utakmica u hali “Ranko Žeravica” odigrava se u ponedeljak sa početkom u 19 h. Izvor KK Dynamic Vip Pay