31.01.2020.
Ekipa OKKBeograda u nedelju gostuje u Novom Pazaru
 
Ekipa OKK Beograda će u nedelju u okviru 18.kola Košarkaške lige Srbije biti gost ekipe Novog Pazara. Utakmicama 18.kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2019/20, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Novog Pazara. Meč u hali 'Pendik' u Novom Pazaru igra se u nedelju 02.februara 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Domaćini su od starta sezone zabeležili deset pobeda i sedam poraza, pa u ovom momentu zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a meč je završen rezultatom 87:72. Košarkaši OKK Beograda su u prvih sedamnaest kola zabeležili šest pobeda i jedanaest poraza, pa u ovom momentu zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Tamiša, a meč je završen rezultatom 88:86. Ovi timovi su se već sastajali tokom aktuelne sezone, u okviru 5.kola Košarkaške lige Srbije, a ekipa OKK Beograda je tada na svom parketu, nakon neizvesne završnice, pretrpela poraz rezultatom 79:80.


Svoja očekivanja pred duel sa ekipom Novog Pazara izneo je kapiten beogradskog tima Nenad Miljenović koji je istakao:


Ovog vikenda idemo na jedno od sigurno najtežih gostovanja u Košarkaškoj ligi Srbije. Ekipa Novog Pazara je izuzetno kvalitetna, a njihova prednost je i domaći teren. Naša ideja je da odigramo meč sa velikom energijom, da unapredimo neke stvari u odnosu na prethodnu utakmicu sa ekipom Tamiša, i da na taj način stignemo do nove pobede.


Meč u Novom Pazaru vodiće sledeća sudijska trojka – Ivan Stefanović, Jasmina Juras, Vladimir Vesković Delegat utakmice – Milan Tasić  Marko Milovanović Izvor OKK Beograd