11.01.2020.
Marko Marinović: Januar je mesec odluka za Borac
 
Strateg Čačana smatra da je utakmica sa MZT – om najbolja koju je njegov tim odigrao ove sezone


,,Očekuje nas novi derbi, ovog puta u KLS ligi protiv Dinamika. U suštini, januar je mesec odluka za Borac. Dosta stvari možemo da završimo ovog meseca. Recimo, pobedom protiv Dinamika možemo biti korak bliže jednom od ciljeva, a to je da KLS ponovo okončamo kao prvak lige. Igračima, kao i javnosti sam više puta ponovio da ako uspemo da ostanemo neporaženi na svom terenu vrlo smo blizu da osvtarimo sve želje i ciljeve u sezoni. Nadam se da ćemo u tome i uspeti“, mišljenje je Marinovića.


Protiv Dorćolaca Borac će biti jači za Dušana Miletića, povratnika u čačanske redove, koji je nedavno parafirao ugovor sa ekipom za koju je nastupao tokom jednog dela prošle sezone. 


,,Imali smo želju i ranije da Miletića dovedemo u Borac, ali srećan sam što se to konačno realizovalo. Kao što sam već rekao, nama fali igrača u rotaciji, naročito zbog stila košarke koji gajimo. Miletić je već bio u Borcu, tako da zna kako funkcionišu stvari. Doduše, prošle sezone smo bili saigrači, sada ću mu biti trener, ali verujem da će se vrlo brzo uklopiti. Nadam se da ćemo mi njemu pomoći, ali i on nama, na obostrano zadovoljstvo“, završio je Marko Marinović. Nikola Minović/Kablarnet.rs Izvor KK Borac