10.01.2020.
ALASI ŽELE DA SE REVANŠIRAJU
 
U 15.kolu, Dunav će na svom terenu dočekati Metalac. Obzirom na trenutnu situaciju na tabeli, ovo je izuzetno bitna utakmica za obe ekipe a Alasi žele da se revanširaju za poraz iz drugog kola i da bodovi ostanu u hali Park. Iako u poslednje vreme igraju promenljivo, Banovčani veruju da uz pomoć navijača, pravim pristupom i borbenošću od prvog do poslednjeg minuta, mogu ponoviti dobre igre prikazane na nekoliko poslednjih utakmica u Staroj Pazovi i ostvariti vrlo važnu pobedu za nastavak takmičenja. 


Utakmica Dunav – Metalac igra se u subotu od 20h u hali park u Staroj Pazovi a pred ovaj susret trener Dunava, Mitar Ašćerić rekao je:


U subotu igramo jednu od najvažnijih utakmica u drugom delu prvenstva. Ako želimo da ostvarimo cilj ove sezone, kod kuće ne smemo ispuštati bodove. Metalac je odlična ekipa, to je pokazao u više navrata u dosadašnjem delu i sigurno da neće biti lako doći do pobede. Verujem da uz pravi odnos od prvog minuta možemo do trijumfa. Pozivam sve navijače da i u subotu budu naš šesti igrač i da nam pruže podršku u ovoj bitnoj utakmici. Izvor KK Dunav