03.01.2020.
Borac u Valjevu želi povratakna pobednički kolosek
 
Borac u Valjevu želi povratak na pobednički kolosek


U okviru 14. kola Košarkaške lige Srbije Čačani idu put Valjeva, gde će se, po drugi put u sezoni, sastati sa ekipom Metalca (subota, 19:30). Rane iz Sarajeva Borac će imati priliku da vida u subotu, kada će snagu odmeriti sa starim znancem, valjevskim Metalcem. Razume se, u ovom susretu tim iz grada na Moravi slovi za apsolutnog favorita, ali to će morati da dokaže na parketu Hale sportova u Valjevu. 


Milić smatra da je utakmica u Valjevu prava prilika da se Borac vrati u pobednički ritam. Posle poraza u ABA 2 ligi moramo da se konsolidujemo i spremno dočekamo meč protiv Metalca. Moramo se oporaviti najbolje što možemo, pa da odigramo dobru utakmicu. Nadam se da ćemo podići nivo igre, jer je to potrebno u ovom trenutku. Ukoliko slavimo u Valjevu, biće to dobra uvertira za duel sa MZT – om, koji je, nema sumnje, najvažniji u sezoni“, rekao je Milić. On je upozorio na ekipu iz Valjeva, koja može da iznenadi favorite.


Metalac je imao problema da sklopi tim pred početak sezone, ali bez obzira na to, trener Đokić pravi dobre rezultate. Što se nas tiče, opekli smo se u Vršcu, ali smo uspeli da izvučemo pouke iz tog poraza. Ne želimo da ponovimo iste greške. Sve u svemu, očekujem dobru utakmicu u Valjevu, a naravno, nadam se novoj pobedi našeg tima, završio je Miroslav Milić. Nikola Minović/Kablarnet.rs Izvor KK Borac