08.12.2019.
Dinamik slavio u poslednjim sekundama
 
KK Dynamic VIP PAY danas je savladao ekipu Vojvodine rezultatom 77:74. Ceo tok utakmice je bio neizvestan, iako je Dinamik vodio većim delom nije uspeo da se „odvoji" značajnijom razlikom. Posle uzbudljive završnice Dinamik je slavio trojkom Ivana Smiljanića u poslednjoj sekundi.


Pre početka utakmice predsednik Dinamika gospodin Velibor Jojić dodelio je Miroslavu Muti Nikoliću, savetniku na klupi Vojvodine, poseban poklon. Naime, tokom tri sezone u Dinamiku, Nikolić je sa klupe vodio ovaj klub u 105 utakmica, te je dobio specijalno izrađen dres sa brojem 105 na leđima.


Trener Dinamika Miro Alilović „Znali smo da je Vojvodina ofanzivna ekipa koja postiže oko 90 poena po utakmici. Upozoravao sam ekipu da moramo da akcentujemo odbranu i skok, što se nije dešavalo u prvom poluvremenu jer smo napravili samo tri timska faula. Raduje me reakcija igrača po izlaskui iz svlačionice gde smo povećali agresivnost, ali i u završnici smo naivno primili neke koševe i pružili šansu Vojvodini da pobedi. Zadnji napad i zadnji šut rešili pobednika. Moramo više da treniramo i radom ćemo biti još jači. Čestitam Vojvodini na izvanrednoj igri, verujem da će kako prvenstvo bude odmicalo igrati sve bolje i bolje." 


Foto Dragana Stjepanovic Filip Jerinić PR Manager / Marketing Specialist Izvor KK Dynamic VIP PAY