01.12.2019.
Košarkaši OKK Beograda dočekuju Slobodu
 
Košarkaši OKK Beograda u ponedeljak dočekuju Slobodu


Ekipa OKK Beograda će u ponedeljak na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Slobode u okviru 9.kola Košarkaške lige Srbije.


Utakmicama 9.kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2019/20, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa užičke Slobode. Meč u hali Mega Factory u Beogradu igra se u ponedeljak 02.decembra 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova.


Košarkaši OKK Beograda su u prvih osam kola zabeležili jedan trijumf i sedam poraza, pa u ovom momentu zauzimaju poslednje 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dynamic VIP PAY, a meč je završen rezultatom 96:84. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz dva pretrpljena poraza, pa u ovom momentu zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Kolubare, a meč je završen rezultatom 108:80.


Svoja očekivanja pred duel sa ekipom Slobode izneo je prvotimac beogradskog tima Petar Rebić koji je istakao da su gosti u odličnoj formi, ali da se nada drugoj prvenstvenoj pobedi:


'Očekuje nas jedna jako teška utakmica. Ekipa Slobode igra jako dobro, treći su na tabeli, imaju mladu ekipu, kao što smo i mi. Ništa nam ne preostaje nego da se borimo. Nadam se da ćemo izaći kao pobednici iz te utakmice.'


Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka – Nikolić, Matić, VlahovićDelegat utakmice – Minić  Marko Milovanović Izvor: OKK Beograd