22.11.2019.
OKK Beograd u subotu gost ekipe Dynamic VIP PAY
 
Ekipa OKK Beograda će u subotu u okviru 8.kola Košarkaške lige Srbije biti gost ekipe Dynamic VIP PAY.


Utakmicama 8.kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2019/20, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Dynamic VIP PAY. Meč u hali 'Ranko Žeravica' u Beogradu igra se u subotu 23.novembra 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova.


Domaćini su na startu sezone zabeležili pet pobeda i dva poraza, pa u ovom momentu zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti ubedljivo savladali ekipu Kolubare, a meč je završen rezultatom 70:109. Košarkaši OKK Beograda su u prvih sedam kola zabeležili jednu pobedu i šest poraza, pa u ovom momentu zauzimaju poslednje 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Metalca, a meč je završen rezultatom 76:71.Svoja očekivanja pred duel sa ekipom Dynamic VIP PAY izneo je prvotimac beogradskog tima Vladan Musić  koji je istakao:


'Očekuje nas izuzetno teško gostovanje na kome ćemo odmeriti snage sa ekipom Dinamika. Na nama je da se borimo i da damo sve od sebe da dođemo do druge pobede u sezoni i tako još više podignemo samopouzdanje za nastavak sezone. 'Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka – Jovčić, Sedlar, Miloradović Delegat utakmice – Borovina Marko Milovanović Izvor OKK