15.11.2019.
Agresivno na "klonfere"
 
Trijumf protiv lazarevačke Kolubare popravio je raspoloženje u taboru Metalca pred nastavak sezone, a ukoliko žele da u naredne mečeve na svom parketu uđu rasterećenije Valjevcima je neophodan i trijumf na gostovanjima. Prva prilika biće duel protiv starog rivala OKK Beograda, koji je nakon šest kola KLS-a i dalje bez trijumfa.  


"Klonferi" i ove godine nastupaju sa izuzetno mladom ekipom, a predvodi ih tandem bekova Musić - Jovičić koji prethodnih godina nije uspeo da se nametne Dejanu Milojeviću u Megi Bemaks.


Sa druge strane u prethodna dva meča energijom u odbrani značajan učinak u valjevskoj ekipi koja za sada ima skor od dve pobede i četiri poraza zabeležio je mladi Luka Pavlović.


- Svesni smo da nas čeka težak meč, jer stanje na tabeli nije merodavno kvalitetu narednog rivala. Potrebno je da odgovorimo na agresivnost mlade ekipe OKK Beograda koju predvode igrači sa minutažom i u regionalnom takmičenju. Naša želja je da nastavimo u dobrom ritmu i siguran sam da će, kako vreme bude odmicalo i rezultati doći. Izuzetno nam je značajno što Vojinović može da nam pomogne u ovom duelu, a i pored malih problema Anđušića sa ahilovom tetivom siguran sam da će nastupiti u subotu. Susret između OKK Beograda i Metalca startuje u subotu u 18 časova i 30 minuta Photo Sreten Pantelić . Izvor KK Metalac