08.11.2019.
Dinamik dočekuje Vršac
 
U Subotu će beogradska publika u Hali Sportova "Ranko Žeravica" imati priliku da prisustvuje 6. kolu KLS lige između KK DYNAMIC VIP PAY i KK Vršac. Dinamik će imati težak zadatak protiv gostiju iz Južnog Banata koji u dosadašnjem toku prvenstva imaju samo jedan poraz na 5 odigranih utakmica.


 Trener Dinamika Miro Alilović je izjavio: "Vršac je iskusna ekipa koja se prevashodno oslanja na individualni kvalitet i dobro je pokrivena na svim pozicijama. Moja ekipa se nalazi u teškoj situaciji jer smo izgubili poslednje dve utakmice u domaćem prvenstvu i ABA2 ligi i dobro znamo da moramo ispraviti greške ako želimo da pobedimo u Subotu."


 Krilni igrač Dinamika Ivan Smiljanić je izjavio: " U Subotu dočekujemo ekipu Vršca i na toj utakmici moramo pokazati reakciju na prolaz iz prošlog kola protiv ekipe Napretka. Očekujem jednu otvorenu utakmicu na kojoj moramo pokazati čvrstinu, kako u odbrani, tako i u napadu. Vršac ima zanimljivu i kvalitetnu ekipu, ali očekujem da ako budemo igrali na najvišem nivou možemo odneti pobedu.”


Utakmica počinje od 20.30, a ulaznice će se prodavati po ceni od 200 dinara na blagajni Hale na Novom Beogradu Izvor KK Dynamic VIP PAY