08.11.2019.
NAPREDAK U SUBOTU PROTIV SLOBODE
 
Košarkaški klub Napredak JKP u subotu putuje u Užice, na meč 6. kola Košarkaške lige Srbije sa domaćom Slobodom. Gosti iz Aleksinca u ovaj duel ulaze rasterećeni, s obzirom da u prvih pet kola beleže odličan skor 4 pobede uz 1 poraz.


Slaviša Bogavac, najiskusniji košarkaš u redovima aleksinačkog tima, ističe veliko zadovoljstvo onim što je njegov tim do sada uradio, ali je i oprezan po pitanju narednog susreta:


Učinak u prvih pet utakmica je odličan. Sjajan rezultat za naš klub i naš grad. Ekipa Slobode jedno je od najprijatnijih iznenađenja. Svi znamo da je Užice košarkaški grad. Imaju mlad i dobar tim, pojačan dvojicom Amerikanaca. Mi radimo dobro i u dobroj atmosferi, znamo svoj cilj i idemo u Užice da se borimo.


Ekipa Napretka nalazi se u društvu ekipa koje imaju učinak od po 4 pobede i jednog poraza, dok je Sloboda u sredini tabele sa 3 pobede i 2 poraza. Meč između Slobode i Napretka JKP igra se u subotu, u Hali "Veliki park" u Užicu, sa početkom u 19 časova. Autor: Marko Radić Izvor KK Napredak