07.11.2019.
Pobeda kroji raspoloženje
 
Pobeda kroji raspoloženje


Obećanje dato nakon startnih poraza da će kako sezona bude odmicala biti bolji puleni Vladimira Đokića ispunili su u Vršcu. Međutim, pamti se samo rezultat, a vođstvo u prvom delu i činjenica da nisu dozvolili protivniku da do same završnice reši pitanje pobednika daju dodatno samopouzdanje mladom timu Metalca. Jedan od onih koji žali za izgubljenim u "Milenijumu" je krilni igrač Vladimir Radomirović,  jedan od onih koji je u gradu na Kolubari dobio seniorske minute:


Verujem da možemo nastaviti tamo gde smo stali u Vršcu, gde smo ostavili znatno bolji utisak u odnosu na gostovanja Borcu i Zlatiboru. Približili smo se u završnici susreta na četiri poena zaostatka, ali i dozvolili protivniku ofanzivne skokove koji su nas skupo koštali. Ipak, primljeni broj poena u odnosu na startne mečeve hrabri pred dalja iskušenja.


Naredni protivnik Valjevaca u prvom meču šestog kola je lazarevačka Kolubara, koja nakon pet rundi ima trijumf više od pulena Vladimira Đokića:


Sigurno je da očekujemo pobedu u komšijskom derbiju, protiv ekipe koja je pokazala da joj je mesto u KLS-u. Ulazimo u seriju od tri duela na kojima bismo mogli da dođemo do pobeda koje bi sigurno popravile raspoloženje. I pored poraza slobodno se može reći da je ovo očekivan početak sezone, s obzirom na situaciju u klubu tokom leta. Zadovoljni smo treninzima i verujem da će rezultati, kako vreme bude odmicalo doći. Izvor KK Metalac