03.11.2019.
Bodovi ostali kod kuće
 
U Lazarevcu je odigrana utakmica 5. Kolo Košarkaške lige Srbije. Kolubara je dočekala ekipu Vojvodine pred punim treibinama hale Sportsko rekreativng centra Kolubara.


Rezultat KK Kolubra Lzarevac 2003 94:91 KK Vojvodina (24:24, 19:23, 31:26, 20:18) Posle teškog poraza u prethdnom kolu od ekipe Novog Pazara, Lazarevčani su pred svojom publikom ostavrili bitnu pobednu nad ekipom Vojvodine. Utakmicu je obeležili rezultatska klackala, gde su se ekipe smenjivale u vodstvu. 


Utakmicu je odlično otvorio Vukašin Sinđelić svojim pogotcima za tri poena. Prva četvrtina protekla je u rezultatskom egalu. Gosti iz Novog Sada zaigrali su bolje na startu druge četvrtine i u tom periodu igre prvi došli do ostenije prenosti o devet poena razlike (31:40), što je i bila najveća prednost na utakmici koju je jedna od ekipa imala. Rezultat na poluvremenu je bio 43:47 u korist Vojvodine. Novosađani su održavali prednost sa poluvremena u prvih 5 minuta 3/4. Drugo poluvreme utakmice obeležila je sjajna igra Mihaila Todorovića koji je svih 19 poena postigao u tom periodu igre. Kolubara je na poslednji odmor otišla sa minimalnom prednošću (74:73). Poslednju deonicu Kolubara je bila bolji protivnik i privela utakmicu kraju.


Najefikasniji kod Kolubare bili su Mihailo Todoović koji je ostvario dabl-dabl učinak sa 19 poena i 10 skokova, Nikola Simić 24 poena, odličnu partiju pružili su Vukašin Siđelić i Nikola Čvorović sa po 16 postignutih poena, Čvorović je imao i 7 uhvaćenih lopti, Aleksandra Vuletić 9 skokova i 7 asitencija. Koolubara u 6. Kolu Košarkaške lige Srbije gostuje ekipi Metalca u Valjevu. Izvor: KK Kolubra Lazarevac 2003