31.10.2019.
VRŠAC DOČEKUJE METALAC I NE BEŽI OD ULOGE FAVORITA
 
DARKO KOSTIĆ: NIŠTA NAS NE ZANIMA SEM POBEDE


Košarkaši Vršca u subotu u Milenijumu dočekuju ekipu Metalca. U dosadašim okršajima Valjevci imaju dve pobede više, ali trener Vršca Darko Kostić jasno poručuje da njegovu ekipu zanima samo novi prvenstveni uspeh.


- Metalac respektujemo, kao i svakog drugog rivala, ali mislim da smo kvalitetniji i ništa nas drugo ne zanima sem pobede. Želimo da se učvrstimo u gornjem delu tabele jer bi sa te pozicije mnogo lakše razmišljali i pripremili se za naredne mečeve. Naravno ulogu favorita moramo da opravdamo na terenu, ni smo u euforiji, nema ni razloga za to, radimo dalje.


Miloš Savović nije ulazio na teren u Novom Sadu, nije ga bilo na treninzima u ponedeljak i utorak, ali trener Kostić ističe da će kapiten zauzeti svoje mesto u timu protiv Valjevaca.


- Savović zbog visoke temperature, koju je dobio noć pred utakmicu sa Vojvodinom, nije ni ulazio na teren u Novom Sadu, međutim siguran sam da će on biti spreman do subote. Milošević je takođe propustio trening u ponedeljak zbog virusa, nadam se da ćemo biti kompletni, ali moramo biti spremni i na situacije da nekog nema. Naravno, uvek računamo na podršku naše publike, ostali smo im dužni prošlog puta, želimo da se ovog puta zajedno radujemo, zaključio je trener Kostić.Izvor KK Vršac