24.10.2019.
Znamo dobro gde idemo
 
Košarkaše Zlatibora u 4. kolu Košarkaške lige Srbije očekuje gostovanje beogradskom Dinamiku VIP. Vodeći tim prvenstva u prestonici će igrati protiv tima koji je u dosadašnjem delu takmičenja ostvario pobedu manje, tj. Dinamik je doživeo ubedljiv poraz od čačanskog Borca (74:94), jedinog tima koji, uz Zlatibor, nije poražen u prethodna tri meča.


Dinamik je već godinama jedna od jačih ekipa u KLS-u, znamo dobro gde idemo. Mi imamo dobar start, sjajnu hemiju u ekipi i svakako idemo na pobedu. Oni jesu favoriti, ali mi ćemo imati šta da pokažemo tamo – kaže jedan od najmlađih prvotimaca Zlatibora, Bogdan Vesović.


Utakmica će se odigrati u subotu, 26. oktobra, od 19 časova, u dvorani „Ranko Žeravica".


Posle veoma uspešnog starta gostujemo jednoj od najjačih ekipa, koja možda ima i najveći „roster". Malo im je lošiji start u KLS-u i u ABA 2 ligi, ali ne smemo ništa prepustiti slučaju. Ovo nam je možda i najjača utakmica u prvom delu, posle meča sa Novim Pazarom. Moramo se psihološki pripremiti i tražiti svoju šansu kroz tu varijantu da oni igraju dva fronta i da su možda malo umorni. Dinamik je favorit u ovom meču, ali ne bih podcenio ni našu ekipu – izjavio je trener Zlatibora, Strajin Nedović. Izvor KK Zlatibor