20.10.2019.
DINAMIK SAVLADAO DUNAV UZ VELIKU ROTACIJU
 
Utakmicu 3. kola Košarkaške lige Srbije Dinamik je rešio u svoju korist pobedom nad ekipom Dunava rezultatom 72:97, čime je opravdao ulogu favorita na ovoj utakmici. Najbolji strelac u ekipi Dinamika bio je mladi Bojan Tomašević koji je postigao 15 poena uz visok procenat pogođenih šuteva iz igre i ukupan indeks korisnosti 13. Najefikasniji igrač Dorćolaca bio je centar Danilo Ostojić uz postignutih 10 poena, 5/5 pogođenih šuteva iz igre, 8 skokova i 4 asistencije, čime je zaradio ukupan indeks korisnosti 17. 


Dunav je nezgodan na svom terenu. Dali smo sve od sebe da uđemo agresivno u ovaj meč, pre svega u odbrani. Trudili smo se da ispoštujemo sve dogovoreno, imali smo veću rotaciju i zasluženo smo došli do pobede  izjavio je  Zoran Paunović  koji je u ovom meču postigao 10 poena 


Nije mali uspeh dobiti ekipu Dunava na njhovom terenu. Znali smo da Dunav postiže mnogo poena i da ih moramo zaustaviti dobrom odbranom. Zadovoljan sam jer smo posle dva poraza u ABA2 i KLS podigli nivo igre, zbog utakmica koje su ispred nas. Dunavu i njihovom treneru želim sreću u nastavku takmičenja i čestitam im na fer i dobroj utakmici , izjavio je trener Dinamika Miro Alilović. Sledeći meč Dinamika je već u utorak – gostovanje ekipi Rogaške u Sloveniji u okviru ABA2 lige.