17.10.2019.
Kolubara ove sezone prvi put pred svojom publikom
 
LAZAREVČANI PRVI PUT OVE SEZONE PRED SVOJOM PUBLIKOM 


Popularni, Zeleni, u teškom rasporedu na početku sezone u prva dva kola Košarkaške lige Srbije gostavali su u Vršcu i Pančevu. Prilika da se ispravi propušteno i ostvari dobra rezultat Lazarevčani će imati već u nedelju od 19h  protiv ekipe OKK Beograda, prvi put pred domaćom publikom u Lazarevcu. Publika u Lazarevcu, voli košarku, očekujemo veliku podršku naših navijača ove godine u Košarkaškoj ligi Srbije.


Trener, 


Žarko Simić: Dve veoma teške utakmice na gostovanjima u Vršcu i Pančevu! U obe utakmice ekipa se držala do poslednjih minuta, ali svojim greškama smo direktno uticali na razultat. Imamo dobru i iskusnu ekipu, pružićemo veliku borbu i dobru igru protiv ekipe OKK Beograda, nadam se pred punim tribinama hale u Lazarevcu.


Nikola SimićStartovali smo kako smo startovali, obe utakmice su bile u egalu 35 minuta. Radimo naporno cele nedelje da se ne ponove greške. OKK Beograd je mlada i jako talentovana ekipa, predvođena odličnim Brankom Milisavljević. Znamo da nas čeka težak posao u nedelju, ali isto tako igramo pred domaćom publikom. Svi znaju da su oni naš šesti igrač na terenu. Utakmica izmedju Kolubare i OKK Beograd igra se u nedelju od 19 časova u hali Sportsko rekreativnog centra Kolubara u Lazarevcu. Izvor: Košarkaški Klub Kolubara Lazarevac 2003