28.08.2019.
U Dinamiku, kvalitet i iskustvo na svim pozicijama
 
U Dinamiku, kvalitet i iskustvo na svim pozicijama


Od ponedeljaka 5. avgusta KK DYNAMIC VIP PAY  je u pripremama za novu sezonu u Dynamic Areni na Dorćolu.


Da se podsetimo.


Sportski direktor Mirko Pavlović izneo je svoje viđenje prelaznog roka i očekivanja pred početak sezone: „ Na predlog šefa stručnog štaba Mira Alilovića ekipa je pojačana na dve deficitarne spoljne pozicije dovođenjem Ivana Smiljanića i Aleksandra Sokolovića. Smatram da su oni pravi igrači za naš klub, da nam donose potreban kvalitet ali i iskustvo za nivo takmičenja u kojima čemo učestvovati ove sezone. Verujem da će kroz dobar pripremni period i nekoliko prijateljskih utakmica sve doći na svoje mesto, pa će i zacrtani rezultati delovati ostvarljivije. Ciljevi su da se ove sezone kroz KLS plasiramo u ABA2, a da u regionalnom takmičenju ponovo budemo u konkurenciji za najviši plasman. Strategija kluba ostaje ista  – u seniorskom timu se nalazi veliki broj mladih i perspektivnih košarkaša, a još njih ćemo regrutovati i u periodu koji je pred nama. Sistematskim i stručnim radom razviće se veliki broj perspektivnih igrača sa ciljem popunjavanja prvog tima iz naših redova. Kvalitetan rad u mlađim kategorijama je i dalje apsolutni imperativ.“


Osim pojačanja u igračkom kadru, Dinamik se pojačao i u stručnom štabu. Novi fizioterapeut Dorćolaca je Milan Bosić, a kondicioni trener Miloš Cvetanović.


Prvi meč u ABA2 ligi Dinamik će odigrati 2. oktobra na gostovanju u Splitu.


Izvor: KK Dynamic VIP PAY





Dinamik kreće u seriju pripremnih utakmica u četvrtak na Dorćolu. Dodjite da prvi vidite naš tim za novu sezonu! Ulaz na svim utakmicama je slobodan.