14.06.2019.
Trinkijeri pred treću utakmicu
 
Trinkijeri pred treću utakmicu: Verujem da će moja ekipa biti dostojna dresa koji nosimo


U subotu, 15. juna, crno-beli od 19 časova igraju treći meč finala plej-ofa Superlige Srbije. Domaćim utakmice je Crvena zvezda MTS. 


U subotu, 15. juna, crno-beli igraju treću utakmicu protiv Crvene zvezde MTS u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije. Nakon što su u prva dva susreta, oba tima zabeležila po jednu pobedu, košarkaši Partizana će u trećem meču igrati pred protivničkim navijačima u hali "Aleksandar Nikolić". 


Pre sutrašnje utakmice, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio: 


Prve dve utakmice su samo još jednom potvrdile da derbije odlučuju detalji, jedna lopta. Ništa se nije izmenilo u odnosu na početak serije, Crvena zvezda je i dalje favorit, mi imamo naše snove kojih se ne odričemo. U ovakvim serijama, važnu ulogu igra i regeneracija, ko se brže oporavi od napora i zadrži svežinu, ima prednost u odnosu na protivnika. Verujem da će moja ekipa i u sutrašnjem duelu pružiti maksimum, da će biti dostojna dresa koji nosimo. To je ono što smo dužni sebi, navijačima i Partizanu. Da li će to biti dovoljno za brejk, niko ne može da garantuje , istakao je Trinkijeri. Titulu šampiona Srbije, osvojiće tim koji prvi stigne do tri pobede u finalnoj seriji. Foto: Dragana Stjepanović


IZVOR: http://kkpartizan.rs/sr